OM OSS

Friskvård

Gymmet är 700 kvadratmeter stort, komplett med härlig atmosfär där alla kan träna; Gammal som Ung, ”Frisk” som Rehabiliterande, Motionär eller Elitidrottare.

Friskvård är en viktig del i förebyggandet av skador och sjukdomar! Vem som helst får träna i vårt gym, eller njuta av en massagebehandling. Du behöver alltså inte träffa någon av våra sjukgymnaster för att träna i vårt gym. I gymmet tränar både de som köpt träningskort och de som har blivit remitterade av sjukgymnast att träna. Det är en stor variation på personligheter och åldrar. Det är inte viktigt hur Du ser ut, utan att Du ska må bra av Din träning. Vi har en familjär atmosfär, där alla är välkomna! Det finns även möjlighet att köpa en frukt eller en kopp kaffe och sitta en stund efter träningen och umgås.

Parkering

Du får stå gratis på vår parkering i två timmar. Du registrerar din bils registreringsnummer inne hos oss, till höger om receptionen. Du som använder parkeringsapp kan inte få två timmar gratis, utan betalar avgift från start!

Om det är fullt på vår parkering kan du parkera vid Gustavsvik, Tappstället eller vid bostadsområdet bredvid Epiroc (Atlas Copco). Aimopark ansvarar för parkering vid Klerkgatan 16. ÖRC har inget inflytande över parkeringsregler eller eventuella kontrollavgifter.

Arbete mot doping

ÖRC har en antidoping policy vilket innebär att vi tar avstånd mot all form av doping och andra prestationshöjande produkter.

Vi samarbetar med PRODIS (Prevention av doping i Sverige) som är ett nationellt samverkansprojekt som arbetar med att förebygga användandet av anabola androgena steroider och andra dopingpreparat. Alla anställda på ÖRC har utbildning inom området.