Gymmet

Information

Välkommen till vårt 700 kvm stora gym!

Konditionsdelen innehåller cyklar, löpband, crosstrainers, stakmaskin och roddmaskiner. Vi har vikter, kettlebells och skivstänger. Vi har också en yta med konstgräs där du kan träna balans och grenspecifika övningar. Det finns även tillgång till ytor för bollövningar, stretchning mm. Många maskiner är anpassade för rehabiliteringsträning, men kan naturligtvis användas av alla.

Vill du träna i vårt gym kan du köpa årskort (13 månader), halvårskort, 10-kort, eller drop-in träning. Utöver det hjälper träningsinstruktören dig gärna med nya övningar. Se separat prislista nedan! Du som köper ett halvårs- eller årskort kan få en kostnadsfri introduktion av  träningsinstruktör. Vi rekommenderar att Du nyttjar denna då det är viktigt att Du tränar rätt. Dessutom får du chansen att få ett anpassat program för just Dig. Kom ihåg att rätt träning ger rätt resultat!

Frågor om träning och maskiner kan du ställa till vår träningsinstruktör som finns i gymmet: Måndagar 9.30-10.30, Tisdagar 14.15-15.15, Onsdagar 13.00-14.00, Torsdagar 15.00-16.00 samt Fredag 9.30-10.30. Träningsinstruktören har nära samarbete med sjukgymnasterna och hjälper även patienter med sin rehabiliterande träning.

Det är aldrig för sent att börja träna!

Priser 2024

Årskort (13 mån) 2 888 kr
Studerande och ålderspensionär (65 år) 2 604 kr
Avtalskunder 2 483 kr
Halvårskort 1 754 kr
Studerande och ålderspensionär (65 år) 1 633 kr
Introduktion/Uppföljning, personlig träning
30 min 462 kr
45 min 662 kr
60 min 809 kr
Tester
Blodtrycksmätning
Konditionstest enkel
Konditionstest och retest
     

221 kr      273 kr

494 kr

10-kort Gym (giltigt ett år) 704 kr
Drop-in träning Gym 105 kr
Terminskort Gruppträning 1 460 kr
5-kort Gruppträning 504 kr

 

Giltighetstid för 10-kort är 1 år. Giltighetstiden för halvårskort är 6 månader från och med inköpsdatum. Giltighetstiden för årskort är 13 månader från och med inköpsdatum. Det ingår introduktion vid köp av halvårs- och årskort, bokas i receptionen.

Årskort och halvårskort är personliga, kan ej överlåtas. 10 gångers träningskort är inte personliga (gäller dock inte kort som är köpta med friskvårdscheckar dessa är alltid personliga)

Värva en ny kund som köper årskort hos oss, så förlänger vi Ditt års/halvårskort en månad!

 

Schema gruppträning Våren 2024

Grupperna startar vecka 4  och håller på fram till vecka 24.

 

Måndag
12.45-13.30 Balans & Rörelse Nivå 2
Tisdag
11.00-11.45 Balans & Rörelse  Nivå 1
15.30 – 16.30 Cirkelfys
Torsdag
10.00 – 11.00 GubbYoga
17.00 – 18.15 Artrosgrupp

 

 

Parkering

Du får stå gratis på vår parkering i två timmar. Du registrerar din bils registreringsnummer inne hos oss, till höger om receptionen. Du som använder parkeringsapp kan inte få två timmar gratis, utan betalar avgift från start!

Om det är fullt på våra parkering kan du parkera vid Gustavsvik, Tappstället eller vid bostadsområdet bredvid Epiroc (Atlas Copco). Aimopark ansvarar för parkering vid Klerkgatan 16. ÖRC har inget inflytande över parkeringsregler eller eventuella kontrollavgifter.

 

För din egen säkerhet och allas trevnad, var vänlig…

– Häng tillbaka vikter och redskap efter dig.

– Torka av mattor och maskiner efter dig.

– Vila stående mellan maskinerna så du ger möjlighet till någon annan att träna medan du vilar.

– Det är inte tillåtet att inneha eller nyttja otillåtna preparat och dopingklassade eller olagliga prestationshöjande medel i Örebro Rehabcentrums lokaler.

– Använd inneskor som är rena och inte gör märken i golvet.

– Tänk på att många är allergiska mot dofter. Använd inga starka dofter som parfym, parfymerade tvålar hudlotioner etc.

– Vi fryser ditt träningskort vid längre sjukdom eller skada mot läkarintyg om du inte kan träna. Vi kan inte frysa träningskortet retroaktivt och maximalt 12 månader.

– Du förväntas registrera din träning i receptionen vid varje träningstillfälle.

Omklädningsrum

I våra omklädningsrum finns tillgång till dusch och bastu. Tänk på att inte använda parfymerade produkter, då många är känsliga mot dofter. I damernas omklädningsrum finns lås och nycklar i omklädningsskåpen. I herrarnas omklädningsrum finns inga lås. Om du vill låsa skåpet behöver du ta med ett eget hänglås. Vi har även en hänglåsparkering utanför omklädningsrummet där du kan hänga låset mellan dina träningstillfällen. Vi har värdeskåp utanför omklädningsrummen. Säg till i receptionen så får du låna en nyckel!

Vår instruktör

Sara Pettersson Tjänstledig

Träningsinstruktör, massör

Sofie Tyresgård

Träningsinstruktör, massör