Massage

Information

Hos oss kan du få klassisk- eller idrottsmassage. Vi har även Hotstonemassage. Välj mellan halvtimme, trekvart eller en timme, som kan avslutas med 15 min värmebehandling. Betala per gång eller köp 3- eller 5-kort.

Du bokar din massage lättast genom att prata med oss i receptionen eller att ringa. Se kontaktuppgifterna här!

Klassisk massage

En klassisk massage löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner Dig lugnare, mjukare och rörligare.

Idrottsmassage

Till skillnad mot den klassiska massagen är idrottsmassage en mer behandlande typ av massage. Här kan vi gå in på mer specifika problemområden utifrån dina besvär.

Hotstone

Hotstonemassage är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en lugn och avslappnande stund. De varma stenarna som massören använder sig av i denna behandling hjälper spända muskler att slappna av. Värmen gör även massagen mer djupgående och ökar bla blodcirkulationen.

Värmebehandling

Vid vår värmebehandling får du ligga med värmedynor som hjälper musklerna att slappna av lite extra. Värmebehandling är ett perfekt avslut på både klassisk- och idrottsmassage.

Priser 2022

30 minuter behandling 420 kr
45 minuter behandling 600 kr
60 minuter behandling 730 kr
   Avsluta massagen med värme 40 kr
3-kort 30 min behandling   (giltigt  ett år från inköpsdatum) 1 100 kr
5-kort 30 min behandling   (giltigt ett år från inköpsdatum) 1 800 kr

Massagekort  5 eller 3 gångers kort är inte personliga, gäller dock inte vid köp med friskvårdscheckar som alltid är personliga.

Våra massörer

Sara Pettersson

Certifierad massör, licensierad personlig tränare

Telefon: 019-602 82 20
E-post: sara.pettersson@rehabcentrum.nu

Sofie Tyresgård

Pernilla Holmquist