Gymmet

Information

Välkommen till vårt 700 kvm stora gym!

Konditionsdelen innehåller cyklar, löpband, crosstrainers, stakmaskin och roddmaskiner. Vi har ett nytt golv med vikter, kettlebells och skivstänger. Vi har också en yta med konstgräs där du kan träna balans och grenspecifika övningar. Det finns även tillgång till ytor för bollövningar, stretchning mm. Många maskiner är anpassade för rehabiliteringsträning, men kan naturligtvis användas av alla. Vill du träna i vårt gym kan du köpa årskort (13 månader), halvårskort, 10-kort, eller drop-in träning. Utöver det hjälper träningsinstruktörerna dig gärna med nya övningar. Se separat prislista nedan! Du som köper ett halvårs- eller årskort kan få en kostnadsfri introduktion av en träningsinstruktör. Vi rekommenderar att Du nyttjar denna då det är viktigt att Du tränar rätt. Dessutom får du chansen att få ett anpassat program för just Dig. Kom ihåg att rätt träning ger rätt resultat! Frågor om träning och maskiner kan du ställa till våra träningsinstruktörer som finns i gymmet: Måndagar 9.30-10.30 Torsdagar 15.45-16.45 De har nära samarbete med sjukgymnasterna och hjälper även patienter med sin rehabiliterande träning. Det är aldrig för sent att börja träna!

Priser 2019

Årskort (13 mån) 2 470 kr
Studerande och ålderspensionär (65 år) 2 225 kr
Personal från Epiroc, MyOffice, WSP, LIF och MIF 2 090 kr
   
Halvårskort 1 510 kr
Studerande och ålderspensionär (65 år) 1 390 kr
   
Introduktion/Uppföljning, personlig träning  
30 min 390 kr
45 min 560 kr
60 min 685 kr
   
10-kort Gym (giltigt ett år) 610 kr
Drop-in träning Gym 90 kr
   
Terminskort Gruppträning 1250 kr
5-kort Gruppträning 420 kr
Drop-in Gruppträning 105 kr

  Giltighetstid för 10-kort är 1 år. Giltighetstiden för halvårskort är 6 månader från och med inköpsdatum. Giltighetstiden för årskort är 13 månader från och med inköpsdatum. Det ingår introduktion vid köp av halvårs- och årskort, bokas i receptionen.   Värva en ny kund som köper årskort hos oss, så förlänger vi Ditt års/halvårskort en månad!

Schema gruppträning Hösten 2019

 

Måndag  
8.00 – 8.30 Vattenträning (på Gustavsvik)
   
Tisdag  
16.45 – 17.45 Artrosgrupp
   
Onsdag  
11.00 – 11.45 Core – mage/ryggstyrka
   
Torsdag  
11.00 – 11.45 Balans och rörelseträning
17.00 – 18.00 Artrosgrupp

Parkering

Du får stå gratis på vår parkering i två timmar, men du måste ta ut en lapp ur parkeringsautomaten som finns på stora parkeringen (norra sidan). Det finns även kundparkering på ÖRCs södra sida. Om det är fullt på våra parkering kan du pakera vid Gustavsvik, Tappstället eller vid bostadsområdet bredvid Epiroc (Atlas Copco). Q-park ansvarar för parkering vid Klerkgatan 16. ÖRC har inget inflytande över parkeringsregler eller eventuella kontrollavgifter.

 

För din egen säkerhet och allas trevnad, var vänlig…

– Häng tillbaka vikter och redskap efter dig. – Sprita mattor och maskiner efter dig. – Vila stående mellan maskinerna så du ger möjlighet till någon annan att träna medan du vilar. – Det är inte tillåtet att inneha eller nyttja otillåtna preparat och dopingklassade eller olagliga prestationshöjande medel i Örebro Rehabcentrums lokaler. – Använd inneskor som är rena och inte gör märken i golvet. – Tänk på att många är allergiska mot dofter. Använd inga starka dofter som parfym, parfymerade tvålar hudlotioner etc. – Vi fryser ditt träningskort vid längre sjukdom eller skada om du inte kan träna. Vi kan inte frysa träningskortet retroaktivt. – Du förväntas registrera din träning i receptionen vid varje träningstillfälle.

Omklädningsrum

I våra omklädningsrum finns tillgång till dusch och bastu. Tänk på att inte använda parfymerade produkter, då många är känsliga mot dofter. I damernas omklädningsrum finns lås och nycklar i omklädningsskåpen. I herrarnas omklädningsrum finns inga lås. Om du vill låsa skåpet behöver du ta med ett eget hänglås. Vi har även en hänglåsparkering utanför omklädningsrummet där du kan hänga låset mellan dina träningstillfällen. Vi har värdeskåp utanför omklädningsrummen. Säg till i receptionen så får du låna en nyckel!

Vår instruktör

Sara Pettersson

Träningsinstruktör, massör