Förlängning av träningskort!

Årskort

Alla årskort inköpta under april 2019 förlängs med en månad, maj 2019 med två månader och under perioden juni 2019 tom april 2020 med tre månader (under förutsättning att du inte tränat under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen när du tränar nästa gång så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Halvårskort

Alla halvårskort inköpta under november 2019 förlängs med en månad, december 2019 med två månader och under perioden januari  tom april 2020 med tre månader (under förutsättning att du inte tränat under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen när du tränar nästa gång så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Kundkort - Med kundkort menas de olika massagekorten och 10-kort gym

Alla kundkort inköpta under perioden april 2019 tom april 2020 förlängs med tre månader (under förutsättning att du inte nyttjat ditt kort under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Dela inlägg

Äldre inlägg

Träningsgrupper Hösten

14 januari, 2021

Vårens träningsgrupper startar vecka 4 och håller på fram tom vecka 24. Varmt välkommen på passen! Tryck här för vårens…

Max antal besökare i lokalen

11 januari, 2021

Enligt Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer begränsar vi nu antalet personer som får vistas i lokalen. I hela lokalen får max 100…

Covid-anpassning av gymmet

4 november, 2020

Vi har mottagit beskedet om skärpta allmänna råd för Region Örebro Län. Örebro Rehabcentrum håller fortsatt öppet med följande anpassningar:…

Nytt träningspass!

15 oktober, 2020

Balans & Rörelsegruppen på tisdag förmiddagar blev snabbt fullbokad, så nu startar vi upp en till! Välkommen på måndagar klockan…

3 massagekortet gäller tom 2021

30 september, 2020

För dig som köper vårt 3 massagekort efter första oktober, så gäller det tom sista december 2021

Rabatt på Intersport och XXL

17 september, 2020

Du som har hel- eller halvårskort hos oss kan nu få rabatt på Intersport och XXL.