Förlängning av träningskort!

Årskort

Alla årskort inköpta under april 2019 förlängs med en månad, maj 2019 med två månader och under perioden juni 2019 tom april 2020 med tre månader (under förutsättning att du inte tränat under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen när du tränar nästa gång så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Halvårskort

Alla halvårskort inköpta under november 2019 förlängs med en månad, december 2019 med två månader och under perioden januari  tom april 2020 med tre månader (under förutsättning att du inte tränat under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen när du tränar nästa gång så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Kundkort - Med kundkort menas de olika massagekorten och 10-kort gym

Alla kundkort inköpta under perioden april 2019 tom april 2020 förlängs med tre månader (under förutsättning att du inte nyttjat ditt kort under den aktuella tidsperioden). Säg till i receptionen så hjälper vi dig! För dig som tillhör riskgrupp eller är över 70 år fryses kortet så länge som Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

 

Dela inlägg

Äldre inlägg

Rabatt på Intersport och XXL

17 september, 2020

Du som har hel- eller halvårskort hos oss kan nu få rabatt på Intersport och XXL.

Träningsgrupper Hösten

13 augusti, 2020

Höstens träningsgrupper startar vecka 36 och håller på fram tom vecka 51. Varmt välkommen på passen! Tryck här för höstens…

Förlängning av träningskort!

2 juli, 2020

Årskort Alla årskort inköpta under april 2019 förlängs med en månad, maj 2019 med två månader och under perioden juni…

Information angående Corona Viruset

19 mars, 2020

Örebro Rehabcentrums riktlinjer har hela tiden varit att följa rekommendationer från Region Örebro län och Folkhälsomyndigheten angående Coronaviruset (covid -19)…

3 massager 1000 kr

3 februari, 2020

Under januari tom april erbjuder vi 3 halvtimmes massager för 1000 kr! Detta kort är giltigt 6 månader från inköpsdatum…